Schachmann tekent langdurig contract bij Bora-hansgrohe

Weer een toprenner van de markt: Maximilian Schachmann heeft zijn contract bij Bora-hansgrohe namelijk met liefst vier jaar verlengd.
Schachmann

Het is niet alledaags dat een wielrenner een dusdanig lang contract ondertekent, maar de winnaar van Parijs-Nice voelt zich uitstekend op zijn plek bij de Duitse formatie. "Ik heb in dit team altijd vooruitgang kunnen boeken en het voelt als een thuis", vertelt hij in het persbericht. "Op dit moment ben ik een veelzijdige renner en we gaan de komende jaren uitvinden in welke races ik de meeste potentie heb. Ik voel dat ik daarin perfect wordt bijgestaan door de ploeg."

Uiteraard is teammanager Ralph Denk in zijn nopjes met de contractverlenging van Schachmann. "Hij past perfect bij ons en ik denk dat hij dat ook zo ziet. Met zijn zege in Parijs-Nice heeft hij zich laten zien als ronderenner. Het valt te bezien hoe ver hij daarin kan komen, maar Max heeft genoeg andere kwaliteiten. We willen hem helpen om zijn plek te vinden de komende jaren." Naast Schachmann ondertekenden ook Lukas Pöstlberger en Cesare Benedetti een nieuw contract. Zij blijven twee jaar langer verbonden aan Bora-hansgrohe.

Laatste nieuws