Wedkantoren: Van der Poel en Van Aert grote favorieten voor Milaan-Sanremo

Mathieu van der Poel en Wout van Aert zijn de grote favorieten voor Milaan-Sanremo. Althans, dat zeggen de wedkantoren. Ook Caleb Ewan, Peter Sagan en titelverdediger Julian Alaphilippe staan hoog genoteerd.
Wedkantoren: Van der Poel en Van Aert grote favorieten voor Milaan-Sanremo

Van der Poel werd in de Strade Bianche 'slechts' vijftiende, mede dankzij een lekke band. Dat doet niets af aan zijn status als topfavoriet voor Milaan-Sanremo bij de wedkantoren. TOTO zet hem op de eerste plek. Wanneer je op hem inzet en hij wint, krijg je zeven en een halve keer je inzet terug. Voor Wout van Aert geldt dat je tien keer je inzet terugkrijgt.

Bij Bwin is Wout van Aert de grote favoriet, met een odd van 7. Je krijgt dus zeven keer je inzet terug, in het geval hij zou winnen en je op hem hebt ingezet. Van der Poel krijgt van Bwin een odd van 8, net zoveel als Caleb Ewan. Peter Sagan volgt met een odd van 9. Julian Alaphilippe (13), Philippe Gilbert (19) en Elia Viviani (21) worden ook een grote kans op winst toegediend. Opvallend: oud-winnaars Arnaud Demare en Vincenzo Nibali worden minder kans toegediend, beiden hebben een odd van 34. Dat geldt ook voor de nummer 2 van vorig jaar, Oliver Naesen.

Bij TOTO verwacht men blijkbaar ook veel van Sam Bennett. Net als Fernando Gaviria en Julian Alaphilippe krijgt hij een odd van 13. Opvallend is dat Greg Van Avermaet een vrij lage kans wordt toegediend. Wanneer de Belg wint en je hebt op hem ingezet, dan krijg je bij TOTO liefst 67 keer je inzet terug. Bij Bwin krijg je in dat geval 51 keer je inzet terug.

De kans dat Philippe Gilbert zijn vijfde monument wint, is volgens TOTO overigens vrij groot. Je krijgt 15 keer je inzet terug, wanneer de Belg wint.

  • Philippe Gilbert
  • Wout van Aert
  • Mathieu van der Poel

Laatste nieuws