Jhonatan Narvaez: 'Van genoten om met Van der Poel te rijden, maar ging vol gas!' 

Het vluchtmaatje van Mathieu van der Poel in Kuurne-Brussel-Kuurne reageert op z'n mooie koersdag met de Nederlands kampioen.
narvaez van der poel

Als Kuurne-Brussel-Kuurne een film was, dan was de Oscar voor Beste Mannelijke Hoofdrol uiteraard voor Mathieu van der Poel, maar Jhonatan Narvaez zou die voor Beste Mannelijke Bijrol krijgen. De 23-jarige renner van INEOS sprong op de Kanarieberg mee met de Nederlands kampioen en kreeg al complimenten van de kopman van Alpecin-Fenix (die lees je in het artikel hieronder).

De jonge Ecuadoriaan reageerde op de site van zijn ploeg zelf ook op de onderneming met Van der Poel. "Ik heb er echt van genoten met hem te rijden, maar het ging wel vol gas! Het plan was sowieso op de Kanarieberg aanvallen, maar toen ging Van der Poel ook. Hoewel het dus zwaar was, heb ik echt van elk moment proberen te genieten, van begin tot aan de laatste kilometer."

Het was voor Narvaez een prettige kennismaking met de Vlaamse wegen. "Ik had me goed voorbereid om hier te rijden; heel leuk om hier te rijden! Al was ik van tevoren wel een beetje bang voor de kasseien, maar hé, het lijkt erop dat ik het kan. Je bent op deze wegen de hele dag aan het vechten voor je positie, maar toch vind ik het hartstikke leuk om hier te zijn."

  • Jhonatan Narvaez
  • Mathieu van der Poel

Laatste nieuws