Je kunt de Klassiekergids nu bestellen!

De kop is eraf! Met Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne is de klassiekerperiode eindelijk begonnen en daar hoort natuurlijk de Wieler Revue Klassiekergids bij. In deze special duiken we dieper in op misschien wel de mooiste periode van het wielerjaar. Je kunt hem vanaf nu bestellen!
Je kunt de Klassiekergids nu bestellen!

Natuurlijk blikken we uitgebreid vooruit op hét duel van het voorjaar: Mathieu van der Poel versus Wout van Aert. We nemen ook een duik in de geschiedenis van de klassiekers en doen dat met Johan Museeuw, Peter Van Petegem, Erik Zabel, Mathew Hayman, Michael Valgren, Tom-Jelte Slagter, Alberto Bettiol en journaliste Renate Verhoofstad. Verder interviewden we Philippe Gilbert, Marc Hirschi, het duo Oliver Naesen en Greg Van Avermaet en Flanders Classics CEO Tomas Van Den Spiegel.

En last but certainly not least: een uitgebreid portret over onze grootste klassiekerkoning Jan Raas. In gesprekken met mensen die hem goed kennen karakteriseren we z'n persoonlijkheid en z'n carrière.

Bestellen

Je kunt de Klassiekergids in de winkel kopen, maar met de huidige coronamaatregelen kunnen we ons voorstellen dat dat een beetje lastig is. Daarom kun je hem online bestellen. Dan sturen wij hem naar je toe en hoef je niet de deur uit! Bestellen kan hier.

Laatste nieuws