Dikke korting! Nu vier keer Wieler Revue voor maar 20 euro!

Lekker aan het strand met een tijdschrift in de hand nadat je misschien zelf een rondje hebt gefietst? Dat kan deze zomer! Voor een dubbeltje zit je op de eerste rang bij ons. 

covers wieler revue

We maken natuurlijk met veel plezier deze website voor je, maar eerlijk is eerlijk: eigenlijk is er niks mooier dan lekker bladeren door een magazine met het zonnetje op je bol en een hapje en drankje bij de hand. Dat kan deze zomer met Wieler Revue.

Vier keer Wieler Revue voor maar 20 euro!

En dat gaat je maar 20 euro kosten. Omdat het nu toch echt zomer is, hebben we een speciale actie waarin we maar liefst 44 procent korting geven. Voor 20 euro krijg je dan vier nummers van ons prachtige tijdschrift.

Het blad heeft een paar vaste rubrieken - bijvoorbeeld de altijd mooie column van Rik Vanwalleghem - en uiteraard staan er in ieder interview mooie interviews met en reportages over profwielrenners.

We trekken er zelf ook vaak op uit om te gaan fietsen en maken daarover reportages uit de meest uiteenlopende fietsgebieden. Van de Alpen tot aan Polen, van Portugal tot aan gravelen in eigen land; we komen overal en je leest het in ons blad!

Notabene: je ontvangt niet onze Tourspecial als je je opgeeft voor deze actie. Die kun je hier nog wel los kopen. Het gaat om de eerste vier nummer die na de Tour de France verschijnen. Daarin lees je natuurlijk wel een uitgebreide terugblik op de Tour en zal er ook aandacht zijn voor Vuelta en Tour de France Femmes. Bovendien staat het WK in september ook alweer op de rol.