Opgelet: reportage over Mathieu van der Poel op De Belg

WOOEEOEEWOOEEOOEEE! DIT IS HET MATHIEU VAN DER POEL ALARM! Hieronder lees je hoe te handelen. (Update 11 maart: onderaan het artikel een linkje naar Sporza, dat bij ons werkte, maar dat wil vanwege rechten ook nogal 's niet zo zijn, dus we beloven niks...)
mathieu van der poel

Vergeet de Champions League vanavond, je moet op De Belg zijn. Sowieso is Extra Time Koers al een vermakelijk programma waarin presentator Ruben van Gucht het gehele voorjaar met kundige gasten een uur lang over de koers klapt, zoals ze dat in Vlaanderen zo fraai zeggen.

Maar vanavond is er na die prachtige Strade Bianche van afgelopen zaterdag een extra reden om je tv om 21.20 uur op Canvas (België 2, Ziggo kanaal 52, KPN kanaal 30) af te stemmen: Sammy Neyrinck maakte een reportage over de perfecte dag van Mathieu van der Poel in Toscane.

Neyrinck kennende - onder het screenshot van z'n insta-story zie je een reportage die hij maakte over Van der Poels winst in de Ronde van Vlaanderen vorig seizoen - wordt dat een mooi inkijkje in de dag die de Nederlands kampioen beleefde op de fiets. Tien voor half tien, Canvas. Kijken verplicht!

De reportage die Neyrinck eerder maakte over MVDP in De Ronde

Update 11 maart: in de link hieronder kun je de korte repo zien*

*Althans, bij de redacteur van dienst speelde hij af, dat wil - vanwege rechten - nog wel eens een probleem zijn met filmpje op Belgische sites, dus we beloven niks...

Laatste nieuws