'Ik ben boer Lampaert en ik drink pils op m'n tractor'

Opvallende foto's op het Twitter-account van Deceuninck-QuickStep!

yves lampaert
  • Afbeelding van Yves Lampaert Yves Lampaert

Yves Lampaert komt allesbehalve uit Drenthe en we weten ook niet of hij van disco houdt, maar we moesten toch even aan die klassieker (ken je 'Ik ben boer Harms, ik kom uit Drenthe en ik hou van disco niet, check de video onder dit artikel..) denken toen we onderstaande foto's van de renner uit West-Vlaanderen op het Twitter-account van z'n ploeg Deceuninck-QuickStep voorbij zagen komen.

De Belg die na een zwaar voorjaar even geniet van een periode zonder wedstrijden zat lekker op de trekker (om nog maar eens een andere boerenhit te parafraseren - Mannenkoor Karrespoor). Op z'n John Deere reed hij lekker over de akker, daarbij een heerlijk (alcoholvrij) biertje drinkend van de sponsor. Het leverde de volgende, toch wel cultachtige, foto's op. Had niet misstaan op de centerfold van de Hitkrant of iets dergelijks vroeger!

P.S. Bij Deceuninck-QuickStep zijn ze voor een roedel wolven trouwens behoorlijk agrarisch onderlegd; Mauri Vansevenant houdt als lid van de Wolfpack (!) schapen en Tim Declerq wordt ook wel El Tractor genoemd...

De foto's nog even zonder dat je erop hoeft te klikken

En wie 'm niet kent: Boer Harms uit Drenthe...