Robert Gesink showt Tour-tenue Jumbo-Visma (en heeft er wel een heel speciale fan bij)

Zoek niet naar geelzwart deze Tour... #newkitday op trainingskamp in Tignes. Zo zien ze er in Frankrijk uit straks!

robert gesink
  • Team Jumbo-Visma Team Jumbo-Visma
  • Robert Gesink Robert Gesink

Uit respect voor de gele trui besloot Jumbo-Visma al vroeg dit jaar het vertrouwde geelzwart deze Tour de France in te ruilen voor een ander shirtje. Het publiek kon op de website kiezen uit drie alternatieven en daar rolde een grijszwart shirtje uit (met nog wel wat gele accenten).

Dat klinkt niet heel spannend, maar gisteren zette Robert Gesink (en Steven Kruijswijk) het resultaat op Instagram en wij vinden dat het best een fraai shirtje is! Bovendien heeft het wat bijzondere elementen. Zo heeft iedere renner z'n eigen rugnummer (bij de Tour zal daar wel het Tour-rugnummer opgeplakt zitten).

Maar het mees bijzonder zijn de vele namen die op het grijze vlak te bewonderen zijn. Mensen konden fan worden van Jumbo-Visma en als beloning kwam je naam dan terecht op één van de shirtjes van renners uit het TJV-tourteam. Robert Gesink liet zien hoe dat eruitziet.

Hij wordt straks in de Tour naast Theo Houterman, Martin Gunneman en Bas ten Cate door een wel heel speciale fan: cartoonheld Johnny Bravo! (niets ten nadele van Theo, Martin en Bas; zullen ongetwijfeld ook heel coole dudes zijn...) Hieronder zie je de foto's.

Achter, met nummer

Voor

En de namen op de shirtjes, met Johnny Bravo voor Gesink, yeah!

Tour de France
  • Instagram Robert Gesink