Trek-Segafredo komt met actie voor Koen de Kort: 'Maak Koen aan het lachen'

Voor Koen de Kort zijn het niet leukste dagen. Bij een ongeluk met een off-road voertuig verloor de renner van Trek-Segafredo drie vingers. Zijn ploeg komt nu met een actie waarmee fans de renner een hart onder de riem kunnen steken. Hij heeft er zelf ook al op gereageerd.

Trek-Segafredo komt met actie voor Koen de Kort: 'Maak Koen aan het lachen'
  • Koen de Kort Koen de Kort

De Kort was met een vriend in een off-road voertuig door de Pyreneëen aan het rijden, toen het voertuig omsloeg. Volgens Omroep Brabant stak de renner van Trek-Segafredo in een reflex zijn rechterhand uit, waarna een rolbeugel over die hand ging. Hij werd naar Barcelona gebracht om geopereerd te worden en moet sindsdien dus drie vingers van zijn rechterhand missen.

Stuur je beste grap in

Bij zijn ploeg Trek-Segafredo willen ze de onfortuinlijke De Kort een hart onder de riem steken en daarom vragen ze fans om hun beste grappen of grappige dan wel inspirerende verhalen te delen met de renner. De Kort heeft er zelf ook al op gereageerd. "Kan ik ook meedoen", Twittert hij. "Ik hou ervan om mezelf te laten lachen en heb genoeg tijd om te doden."

Nieuws
  • Cor Vos