Trollen met Timo! Nederlands kampioen Roosen daagt uit met foto van witte broek onder het rood-wit-blauw

De Witte Broek blijft de gemoederen bezighouden. Timo Roosen mengt zich op niet mis te verstane wijze in de kwestie - en ook wielermodepolitieagenten Mike Teunissen en Wout van Aert laten zich niet onbetuigd!

timo roosen
  • Afbeelding van Timo Roosen Timo Roosen

De discussie over de witte broek werd met name gevoerd als Mathieu van der Poel het weer eens leuk vond om 'm aan te trekken onder z'n rood-wit-blauwe kampioenstrui, maar in Timo Roosen krijgt hij een waardige opvolger, want ook de renner van Jumbo-Visma lijkt van zins te zijn - in ieder geval zo af en toe - een in de wielerwereld toch op z'n zachtste gezegd enigszinbs controversiële witte koersbroek te gaan dragen..

In een uitdagende - uiteraard met een knipoog - geschreven tweet zien we Roosen in vier fotootjes trainen in z'n nieuwe trui en hagelwitte broek. Met twee hashtagrijmpjes zet Roosen de boel op scherp in wielermodeland.

Het account La Flamme Rouge vraagt zich af wat de modepolitieagenten bij Jumbo-Visma, Wout van Aert en Mike Teunissen, ervan vinden - zij zorgden ervoor dat ze bij Jumbo-Visma dit seizoen met witte sokken rijden in plaats van zwarte. De twee kunnen de humor er sowieso van inzien en Van Aert heeft nog wel een heel ander idee voor het Nederlandse kampioenstenue...