Olympisch duo! Annemiek van Vleuten en Tom Dumoulin werken samen monsterritten af op hoogtestage

Twee van deze toppers samen aan het trainen, dat kan toch niet meer fout?! Hieronder zie je de beelden die Annemiek van Vleuten met ons deelde - en ook nog een mooi Europees onderonsje...

tom dumoulin
  • Afbeelding van Tom Dumoulin Tom Dumoulin

Tom Dumoulin is nooit zo scheutig met het delen van foto's en trainingen via sociale media - en dat is uiteraard z'n goed recht - maar Annemiek van Vleuten doet het des te meer. Wat Annemiek van Vleuten ook graag doet, is met mannen meetrainen om haar grenzen op te zoeken - uit de comfortzone noemt ze het zelf.

En dus zagen we op haar Strava en Instagram opeens beelden van Tom Dumoulin. De twee zijn allebei in Livigno op hoogtestage en werkten samen (met ook o.a. Sam Oomen, en de Amerikaanse prof Larry Warbasse erbij) twee monstertrainingen af.

In de twee ritten reden ze bij elkaar opgeteld zo'n 325 kilometer en meer dan 8000 hoogtemeters af, die ze onder andere over de Stelvio, Gavia en Mortirolo voerden. De eerste rit was 152 kilometer lang, een paar dagen later gingen ze daar nog overheen met 174 kilometer.

Daarnaast postte ze ook nog twee mooie foto's waaruit blijkt dat ze over grenzen heen denkt. Ze reed ook rond met Giacomo Nizzolo en die is net als Van Vleuten Europees kampioen, Ook een heel mooi fotomomentje natuurlijk!

Hieronder zie je de gegevens en een paar foto's die Van Vleuten deelde van haar inmiddels bijna drie weken (!) durende hoogtestage in voorbereiding op Tokio.

De eerste rit met Dumoulin (en anderen)

En een paar dagen later naar de Stelvio

En het Europese onderonsje met Nizzolo

Pelotonpraat
  • Strava Annemiek van Vleuten