Video | Chris Froome en ploeggenoten maken magnifieke MTB-tocht door de woestijn

Al die prachtige plekken waar je komt, toch wel één van de voordelen van profwielrenner zijn. Kijk deze beelden dan!

chris froome
  • Afbeelding van Israel - Premier Tech Israel - Premier Tech
  • Afbeelding van Chris Froome Chris Froome

Chris Froome en zijn ploeggenoten bij het ambitieuze Israel Start-Up Nation zijn de voorbereiding op het komende seizoen op een wel heel bijzondere manier begonnen. De Brit en zijn teamgenoten kwamen in thuisland Israel bij elkaar en gingen gezamenlijk op avontuur op de mountainbike.

Ze reden een 40 kilometer lange route die hen schitterende uitzichten op de Dode Zee opleverde. Of ja, die uitzichten waren er wel, maar volgens de Zuid-Afrikaan Daryl Impey zag hij amper wat. "Een schitterende route, maar ik heb er helaas weinig van kunnen zien omdat mij teamgenoten vol gas gingen..."

Hieronder zie je wat foto's van Chris Froome in de woestijn en een filmpje van de ploeg waarbij je ze door het prachtige ruwe landschap ziet fietsen.

Froome houdt moed

Chris Froome begint aan zijn tweede seizoen bij de Israëlische ploeg. Het eerste verliep teleurstellend nadat hij terugkwam van een heel zware blessure die hij opliep tijdens de verkenning van een tijdrit in de Dauphiné van 2019. Maar Froome houdt de moed erin en hoopt nog steeds terug te komen op zijn oude niveau. Bovendien geniet hij nog te veel van het fietsen, zoals je hierboven op de foto's kunt zien, maar ook kunt lezen in bovenstaande link.

Pelotonpraat
  • Twitter Chris Froome