Grappig: Trek-renner Toms Skujins doet uit de doeken wat Mathieu van der Poel en Wout van Aert tegen elkaar zeiden op veelbesproken Tour-foto

Het is eindelijk duidelijk!

mathieu van der poel wout van aert

In de zevende etappe van de Tour de France was er een schitterend gevecht om het geel tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert in de bijna 250 kilometer lange etappe van Vierzon naar Le Creusot. Het was de hele dag koers en de twee kemphanen maakten er een schitterend duel van, waarin ook ruimte was voor wederzijds respect naar elkaar.

Zo was er veel aandacht voor de foto waarin de geletruidrager en Wout van Aert even een babbeltje maken. Maar wat zeggen ze nou tegen elkaar, vroeg de Finse wielervolger @ammattipyoraily zich gisteren af. Lets kampioen Toms Skujins is de uitgelezen persoon om dat uit de doeken te doen, want de renner van Trek-Segafredo fietste achter het duo.

In een antwoord op de tweet weet hij wel hoe het zit: het ging over de Let...

Onze 148 pagina's dikke eindejaarsspecial ligt vanaf vandaag in de winkel. Uiteraard blikken we ook daarin terug op de Tour. Daarnaast lees ook een zeer uitgebreid vraaggesprek met Tom Dumoulin en vragen we Harrie Lavreysen het hemd van z'n gespierde lijf. Ook is er natuurlijk een uitgebreide terugblik op het seizoen met vele interessante statistiekjes!