WK Cross | Een fantastische finishfoto om in te lijsten voor Tom Pidcock: de Superman-pose vanaf de zijkant gezien! 

Mooiste finishfoto ooit, zonder twijfel!

tom pidcock

We zagen zondagavond een superieure Tom Pidcock het WK veldrijden winnen in het Amerikaanse Fayetteville. Met de nadruk op super, want de Brit kwam in de pose van van Superman over de finish, met z'n buik op het zadel en de vuist vooruit.

Pidcock bewaart niet al te beste herinneringen aan finishfoto's, want hij verloor de Amstel Gold Race door een enigszins discutabele foto met millimeters verschil van Wout van Aert, maar die van Fayetteville zal hij wellicht inlijsten en een mooi plekje boven de haard geven.

Van de zijkant is de Superman-pose namelijk nog indrukwekkender. Zeg nou zelf, wat je hieronder ziet is toch een finishfoto die je waarschijnlijk nooit meer gaat zien? Een heerlijke foto voor de eeuwigheid!

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.

Cyclocross
  • Cor Vos