Preview: dit lees je allemaal in de Wieler Revue Seizoengids

Alle WorldTeams, ProTeams, Women's WorldTeams en natuurlijk alle wedstrijden en heel veel vooruitblikken en grote interviews. Wij kunnen niet wachten tot het seizoen écht begint met de Omloop Het Nieuwsblad. Jij ook niet? Dan hebben we goed nieuws, want je kunt onze dubbeldikke Seizoengids deze week al in huis hebben.

Preview: dit lees je allemaal in de Wieler Revue Seizoengids

Als een tevreden persoon. Zo zag Dylan Groenewegen eruit, tijdens het gesprek dat we met hem hadden. 2021 was een moeilijk jaar voor hem. Zijn overstap naar Team BikeExchange Jayco biedt nieuwe sportieve kansen, maar het is ook een nieuwe start. Ook Fabio Jakobsen heeft de val achter zich gelaten. Natuurlijk, het heeft hem veranderd. Dat spreekt voor zich. Maar hij wil vooral vooruit, naar de Tour de France, waar hij dit jaar voor het eerst mag schitterend. Hoe gaat dat zijn, met de erfenis van Mark Cavendish op zijn schouders?

Voorts spraken we uitgebreid met Wout van Aert over zijn klassiekercampagne. Is zijn voorjaar mislukt zonder winst in een monument? Jonas Vingegaard en Tobias Foss zijn de toekomst van Jumbo-Visma op klassementsgebied. Hoog tijd om kennis te maken met het Scandinavische duo! En wat komt er op commercieel gebied allemaal bij kijken bij een wielerploeg? Commercieel manager Sander Kruis van Jumbo-Visma legt het uit. En last but not least spraken we met Tadej Pogačar en niemand minder dan Tom Dumoulin. Verder komen onder meer Taco van der Hoorn, Wout Poels en Tiesj Benoot aan het woord in onze goedgevulde seizoengids.

En overwinteren als een prof? Hoe doe je dat? We zochten het uit. Verder vind je in de Seizoengids uiteraard nog de kalender met alle koersen en een verhaal uit het archief van Jean Nelissen. Kortom, 212 pagina's (dikker vind je ze niet) vol leesplezier, voorpret en onmisbare informatie. Je kunt de Seizoengids nu online bestellen, klik daarvoorhier.

Ben je geen abonnee, heb je geen zin om hem online te bestellen? Geen nood, vanaf 2 februari ligt hij in de schappen bij de kiosk, de betere boekhandel, etcetera.

Magazine
  • Wieler Revue