Wout van Aert dolt weer op sociale media en geeft fakkel met liefde door aan Alberto Bettiol

Wout van Aert dolde met Alberto Bettiol, die in de Tour de Suisse vol overtuiging juichte maar niet door had dat er met Andreas Leknessund nog een solist vooruitreed.

wout van aert
  • Alberto Bettiol Alberto Bettiol
  • Wout van Aert Wout van Aert

Tot hilariteit van onder andere Matteo Trentin, die na afloop even langskwam bij Bettiol en dolde met zijn landgenoot. Nadien lachte ook Wout van Aert met de winnaar van de Ronde van Vlaanderen 2019. Van Aert schreef op Twitter: 'Ik geef de fakkel met veel plezier door aan Alberto.'

Van Aert doelde natuurlijk op de derde etappe in het Critérium du Dauphiné, toen hijzelf te vroeg juichte maar David Gaudu vervolgens nog net voorbij zag komen. Overigens kon Bettiol wel lachen om de tweet van Van Aert. 'Here I am', reageerde hij.

Ook na de derde etappe in de Dauphiné liet Van Aert op een humoristische manier van zich horen op sociale media. 'Gaudu-verdomme', reageerde hij op een bericht van de Fransman, die schreef: 'Mais Wout the fuck?' Wij zijn benieuwd wie de fakkel van Bettiol gaat doornemen als de 'sul' van het peloton door te juichen voor een tweede plaats.