🎥 Voor de fietsende drankorgels onder ons: een ingebouwde bar in het frame van je fiets!

Dry January zit erop, dus voor fietsers die ook wel van een drankje houden, is de fiets uit dit filmpje een heel goed idee. Bikepacken 2.0..

Wij fietsers zijn natuurlijk hartstikke sportief, maar een alcoholische versnapering zo op z'n tijd gaat er ook wel in. Daarvoor was je tot nu altijd aangewezen op terrasjes en andere horeca langs de route, maar met een beetje creativiteit kan het ook anders...

Dat laten de mensen achter het Instagram-account van The Pro's Closet zien. Bikepacken met tassen op iedere plek van je frame waar het ook maar een beetje past is natuurlijk een idee, maar je kunt de ruimte in 'de driehoek' van je frame ook heel anders benutten, zo blijkt.

Die plek leent zich namelijk uitstekend voor een minibar, zo tonen ze aan met een zelfgebouwde drankkast van hout. Geen bidons op die plek, maar flessen wijn, bier of champagne. Proost!

Dit concept zou ook gebruikt kunnen worden in de traditionele champagnerit naar de Champs-Elysees van de Tour. We zien er Tadej Pogacar wel voor aan om dit in de laatste rit van de Tour te doen... Als-ie de komende editie weer in het geel rijdt daar natuurlijk, want dat is met de concurrentie van Jumbo-Visma maar zeer de vraag.

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram The Pro's Closet