📸 Poedelnaakte Thomas Dekker dompelt zich onder bij Colombiaanse waterval

Thomas Dekker en Laurens ten Dam zijn in Colombia om te gravelen en het is daar beduidend warmer dan in Nederland. Alle reden om het fietskloffie uit te doen en een frisse duik te nemen...

Gravelwereldreizigers Laurens ten Dam en Thomas Dekker leiden na hun profbestaan nog steeds een leven waarbij ze over de hele wereld fietsen, maar dan op een iets relaxtere manier.

Alhoewel, relaxed.. De uitdagingen die ze ondernemen liegen er niet om. Zo deden ze onlangs mee aan een bziarre toch waarbij ze alle vijf de Canarische Eilanden aandeden op de fiets, in 36 uur.

Het tweetal zit met een aantal andere fietsenthousiastelingen nu alweer in Colombia, waar ze de loodzware Transcordilleras Rally zullen gaan rijden. Maar eerst is het nog even tijd om te ontspannen op en naast de fiets.

Dat deed Dekker in optima forma door tijdens een ritje door de jungle halt te houden bij een mooie oase-achtige waterval met een aanlokkelijk watertje erbij. Het was voor de Noord-Hollander zo aanlokkelijk dat hij al z'n fietskleren uittrok en even een frisse duik nam.

Laurens ten Dam filmde het gebeuren en postte een story op Instagram met de beelden. We hebben het een beetje beschaafd gehouden met het screenshot maar de witte blote billetjes van Thomas waren goed te zien.

Ook door vrouwelijke fietsters die bewonderend toekeken vanaf de balustrade waar vandaan ook Ten Dam stond te filmen trouwens. "The ladies are enjoying it", sprak hij. Hier zie je een naakte Dekker bijna het ruime sop kiezen...

Beeld: Instagram Laurens ten Dam / Thomas Dekker

Zondag start de Transcordilleras Rally. Een wedstrijd over acht dagen, waarin de deelnemers 1100 kilometer afleggen over onverharde wegen, waarin 25.000 hoogtemeters overwonnen moeten worden. Daarbij nemen ze hun eigen bagage mee en moeten ze hun eigen materiaal verzorgen.

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram Thomas Dekker