馃摳 Annemiek van Vleuten rijdende regenboog: ze krijgt 贸贸k nog fraaie regenboogwielerschoenen

Annemiek van Vleuten krijgt de laatste dagen - helemaal terecht natuurlijk - de mooiste regenboogcadeautjes. Nu weer bijpassende wielerschoenen.

Comunitat Valenciana Femines 2023 - 1

Annemiek van Vleuten werd op zeer knappe wijze wereldkampioen in Australië en dat wil iedereen weten ook. Ze is zo langzamerhand een rijdende regenboog. Naast de trui die erbij hoort gaf Canyon haar al een paar heel mooie fietsen en bij haar afscheid na een stage in Colombia kreeg ze een heel tof regenbooggewaad (de fiets is ook te zien in het linkje).

Na die cadeautjes kon ook schoenensponsor Fizik niet achterblijven. Van Vleuten laat op Instagram zien dat ze een paar zeer mooie koersschoenen cadeau kreeg.

De schoenen hebben niet de gebruikelijk boa-sluiting (die draaiknopjes), maar een soort gespjes in de regenboogkleuren. Heel fraai en van Vleuten schrijft erbij dat het voor haar een mooi aandenken aan 2022 is.

Annemiek van Vleuten rijdt op dit moment de Ronde van Valencia. Gisteren ging de eerste ritzege daar naar oud-wereldkampioen Elisa Balsamo. Van Vleuten stoomt zich er verder klaar voor een nieuw, laatste seizoen, waarin ze naast de klassiekers ook de Vuelta, Giro en Tour zal rijden.

Pelotonpraat
  • Photo: Rafa Gomez/SCA/Cor Vos 漏 2023