📸 Goat meets goats? Tadej Pogacar poseert met geiten (en doet Geraint Thomas na?)

De altijd goedlachse Pogacar postte een paar bijzondere foto's. Kusjes geven aan geiten en een Geraint Thomas-imitatie?

Vuelta a Andalucia 2023-stage-3

We kennen Tadej Pogacar al een steengoede wielrenner, maar ook als een vrolijke Frans die altijd wel in is voor een geintje en wat rare capriolen - wat bijvoorbeeld te denken van deze rapvideo..

Het goedlachse en enigszins absurdistische karakter van de Sloveen blijkt ook uit een fotodump die hij gisteren op Instagram plaatste. Met de tekst 'The journey is more important than the destination...' zien we hem allereerst zeer liefdevol met twee geiten poseren (goat meets goats?)

Pogi blijkt ook een dierenvriend, want hij meldt er nog even expliciet bij dat er geen geiten gewond zijn geraakt bij het maken van de foto.

Als je doorklikt naar de andere foto's zie je bij de vierde en laatste foto ook dat Pogacar een goede imitator is. Tenminste, zo interpreteren enkele reageerders op het bericht (en wij eigenlijk ook wel) de foto met het witte brilletje op. Dat lijkt namelijk een imitatie van Geraint Thomas te zijn, die altijd zo'n soort apart wit brilletje op had

Blijkbaar had Pogacar tussen het winnen van de etappes in de Ruta del Sol door nog wel even tijd om wat te geinen op instagram. Hij won in Spanje zelf de eerste twee ritten en zag gisteren teamgenoot Tim Wellens een rit winnen.

De Sloveen zal zich na de Ruta del Sol voorbereiden op de Strade Bianche. Opvallend: een dag na de Italiaanse gravelklassieker stapt hij alweer op in Parijs-Nice.

Pelotonpraat
  • Photo: Luis Angel Gomez/SCA/Cor Vos © 2023