📸 Jumbo-Visma presenteert nieuwe Tour-outfit met sterrenhemel: 'Gebaseerd op kracht van dromen'

Jumbo-Visma onthulde de nieuwe, bijzondere outfit waarmee ze straks in juli de Ronde van Frankrijk zullen rijden.

Net als tijdens de editie van 2022, zullen de renners van Jumbo-Visma ook dit seizoen tijdens de Ronde van Frankrijk in een nieuw truitje rond rijden. Het unieke ontwerp, dat tot stand kwam in samenwerking met kledingsponsor AGU en de Efteling, laat een sterrenhemel zien en kreeg de naam 'The Vélodrome'. Het is gebaseerd op de 'kracht van dromen'.

De trui werd gepresenteerd in een mooi filmpje, gemaakt door Sander De Bruijn, ontwerper bij de Efteling. "Het vertelt het verhaal van een kleine wielrenner die zich onder een glinsterende sterrenhemel losmaakt uit de draaimolen genaamd 'The Vélodrome' en als in een droom finisht op de Champs-Élysées. De sterrenhemel van het shirt weerspiegelt de kracht van dromen, omlijst door elegante gouden versieringen."

"Jumbo-Visma weet als geen ander hoe het geloof in dromen kan leiden tot uitzonderlijke prestaties", klinkt het op de website van Jumbo-Visma. "Na het winnen van de Tour in 2022, hopen we nieuwe generaties te inspireren om hun dromen te volgen."

Wie fan is van het nieuwe ontwerp kan de trui ook zelfs kopen. Wie voor 1 mei bestelt, kan bovendien een 'persoonlijk moment' aan de trui toevoegen. "Een unieke mogelijkheid om een droom te vereeuwigen op het shirt." Ook de renners zelf zullen tijdens de Tour met een gepersonaliseerd shirt rondrijden.

Achtergrond
  • Foto: website Jumbo-Visma