🎥 Marco Frigo houdt halt tijdens etapppe voor drankje met fanclub

Marco Frigo is tijdens de 17e etappe van de Giro d'Italia zijn fanclub tegengekomen en die lieten hem niet zomaar passeren.

Rustig dagje vandaag in de Giro. Het peloton trekt van Pergine Valsugana naar Caorle, voor een biljartvlakte etappe van 197 kilometer. Op 130 kilometer van de finish zagen we Marco Frigo (Israel - Premier Tech) plots stil staan langs de kant van de weg. De 23-jarige Italiaan nam even de tijd om zijn talrijk opgedaagde fanclub te groeten.

Frigo maakte van de gelegenheid gebruik om ook een drankje naar binnen te werken, want in tegenstelling tot het rotweer van de voorbije weken, is het vandaag warm en zonnig in Italië. Zijn vele fans zagen het graag gebeuren. "Hij wordt ontvoerd door zijn eigen fanclub", zei de Engelse commentator van Eurosport. Even later zette Frigo zijn weg weer verder om de kloof met het peloton terug te dichten. Beelden hieronder!

Marco Frigo is bezig aan zijn allereerste grote ronde en was al twee keer dicht bij de ritzege. Tijdens de bergrit naar Bergamo eindigde hij derde, na Ben Healy en Brandon McNulty. In de heuvelachtige etappe naar Rivoli werd hij vijfde.

Achtergrond
  • Foto: Twitter/Giro d'Italia