🎥 Spectaculaire beelden: bepakt en bezakt op de fiets door een zandstorm in Marokko

Dit is pas bikepacken! Respect voor deze twee dames. Als je dacht dat jij het zwaar had in de wind tijdens je ritjes...

Bikepacken is helemaal hot. Veel mensen ondernemen op hun race- gravel- of trekkingfiets de mooiste avonturen. Bij de meeste mensen zal dat zich beperken tot een mooi toch in eigen land of elders in West-Europa, maar er zijn ook mensen die het échte avontuur opzoeken.

De twee Duitse dames Hannah en Greta zijn daar een uitstekend voorbeeld van. Ze zijn met een heel lange reis bezig die ze van Duitsland, via Zuid-Europa, naar Afrika bracht. Uiteraard krijg je tijdens zo'n grote onderneming met allerlei beproevingen te maken.

Onlangs fietsten ze bijvoorbeeld door Marokko en daar kwamen ze middenin een zandstorm terecht. En de zandstorm stond niet in de rug.. De beelden van het Duitse duo liegen er niet om. Hier is het NK Tegenwindfietsen niks bij!

Maar ze overleefden het en op dit moment zijn Hannah en Greta verder onderweg naar hun einddoel Senegal. Je kunt ze hier volgen. Ze houden je via Instagram nauwgezet op de hoogte van al hun avonturen. Ze zijn nog wel even bezig met het fietsen door de Sahara. Een prachtige reis!

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram Ortlieb / HannahandGreta