📸 Thijs Zonneveld geeft update horrorknieblessure na val Unbound (en heeft brace met wel heel toepasselijke naam)

Thijs Zonneveld kwam gisteren zwaar ten val in Unbound en liet een foto van zijn zeer gehavende knie zien. Hij geeft nu een update, met wat galgenhumor.

Scheldeprijs 2023 elite men

Journalist/wielrenner Thijs Zonneveld had zich zijn Unbound-debuut ongetwijfeld anders voorgesteld. Hij kwam al vroeg in de koers ten val. In een afdaling ging hij over de kop en kwam met z'n knie op de stenen terecht. Het leverde een horrorfoto op van die knie.

Zonneveld vreesde direct na de crash voor een gebroken knieschijf, maar dat lot bleef hem 'gelukkig' bespaard. In het ziekenhuis moest de knie uiteraard wel gehecht worden en bleek dat zijn kniepees is gescheurd. "Naar huis, opereren, uithuilen en opnieuw beginnen", liet hij weten via Twitter.

Hij was ook alweer in staat tot wat (galgen)humor, want vanuit het ziekenhuis post hij een foto van de brace die hij kreeg aangemeten. Na Unbound volgt nu de Rebound...

De Amerikaan Keegan Swenson won de wedstrijd na iets meer dan 10 uur op de fiets. Laurens ten Dam werd vierde en doet hier zijn verhaal en deelt zijn wattages. Ook oud-profs als Jan Bakelants deden mee aan de epische gravelwedstrijd. De Belg maakte onderweg ook van alles mee en werd uiteindelijk veertiende.

Nieuws
  • Photo: Gregory van Gansen/PN/Cor Vos © 2023