πŸŽ₯ Pogacar lacht met gefrustreerde Van Aert die zijn drinkbus tegen de grond gooit

Tadej Pogacar liet tijdens de cooling down aan Adam Yates zien hoe Wout van Aert gefrustreerd zijn bidon op de grond gooide.

Jumbo-Visma heeft er een bewogen dagje in de Tour op zitten. Wout van Aert greep net naast de ritzege. Jonas Vingegaard had net als tijdens de openingsetappe geen zin om Wout van Aert een handje toe te steken om het gat met ritwinnaar Victor Lafay te dichten. Anders had de ritzege er misschien wel ingezeten.

Van Aert liet zijn frustratie blijken door eerst op zijn stuur te kloppen en vervolgens zijn bidon keihard tegen de grond te gooien. Tadej Pogacar finishte als derde en zag het het allemaal van dichtbij gebeuren. Tijdens de cooling down toonde hij aan geletruidrager Adam Yates hoe Van Aert zijn bidon op de grond gooide. De hilarische beelden kan u hieronder bekijken.

Pogacar daarentegen heeft er wel een topdag opzitten. Hij pakte 8 bonificatieseconden op de top van Jaizkibel en staat nu tweede in het algemene klassement op zes seconden van Yates. Vingegaard staat zesde op 15 seconden.

Tour de France
  • Foto: Twitter/Rob de Keijzer