🎥 Schitterende beelden! Ploeggenotes SD Worx 'verstoren' interview Vive le Vélo Kopecky met knuffels en champagne

Met de teamsfeer zit het wel goed bij SD Worx deze Tour de France Femmes. Wat een heerlijke beelden zeg! Kopecky bedolven onder knuffels en champagne.

Lotte Kopecky zette gisteren de eerste etappe van de Tour de France Femmes naar haar hand en pakte naast de ritzege ook het geel, het groen en de bolletjestrui. De zoveelste zege voor haar ploeg SD Worx. Maar daar zijn ze het winnen absoluut nog niet zat.

Dat bleek wel uit de 'videobomb' die live op de Vlaamse televisie was te zien gisteravond. In de laatste aflevering van Vive le Vélo was een videoverbinding tussen presentator Karl Vannieuwkerke vanuit Parijs en Lotte Kopecky vanaf een grasveldje bij het hotel nabij Clermont-Ferrand.

Na een tijdje kwamen de zes ploeggenoten van Kopecky luid juichend het beeld in rennen en bedolven ze de Vlaamse onder de knuffels die je krijgt bij het geel en het groen. Daarnaast werd er flink met champagne gespoten en natuurlijk gezongen. Ze hadden ook een bord bij zich waar Lotte 4 President opstond.

Het social media-team van SD Worx maakte zelf ook beelden van de vrolijke gebeurtenis en die kun je hieronder zien.

Kopecky verdedigt vandaag het geel in een best wel zware heuveletappe die ook nog eens heuvelop finisht. Teamgenote en groot favoriete voor de eindzege Demi Vollering noemde het zelfs al 'de Koninginnenrit', terwijl er aan het eind van deze Tour de France Femmes nog een aankomst op de Tourmalet op het programma staat.

Pelotonpraat
  • Beeld: Twitter SD Worx