De nieuwe Wieler Revue ligt in de winkels! Met onder meer aandacht voor Lotte Kopecky, Lizzie Deignan & Sepp Kuss

De nieuwe Wieler Revue ligt in de winkels! Met deze keer heel veel aandacht voor vrouwenwielrennen.

Zo hebben we aandacht voor de koninginnen van het wegwielrennen: Demi Vollering en Lotte Kopecky. Die laatste spraken we tijdens de Simac Ladies Tour over onder meer haar wereldtitel en de almaar groeiende aandacht voor haar persoon.

Verder spraken we ook het derde kanon van SD Worx: Marlen Reusser. De Zwitserse kroonde zich in Drenthe tot Europees kampioene tijdrijden en maakte vervolgens tijd vrij voor Wieler Revue. Daar blijft het niet bij wat betreft verhalen over het vrouwenwielrennen, want er is meer!

Michel Cornelisse en Yara Kastelijn vertellen over het knappe seizoen van Fenix-Deceuninck. "Aanvallend koers is wie wij zijn!" Daarnaast gaat Lizzie Deignan in op haar comeback na haar tweede zwangerschap. "De algehele houding richting moeders in topsport is veranderd."

Hebben we dan helemaal geen aandacht voor de mannen? Natuurlijk wel! Wieler Revue schoof aan bij Sepp Kuss voor een praatje over zijn Vuelta-zege, sprak uitgebreid met Mattias Skjelmose en ging in gesprek met Jumbo-Visma-trainer Tim Heemskerk over onder anderen Jonas Vingegaard en Milan Vader.

Verder zaten we zelf ook in het zadel. We deden een verwoede poging om ons te plaats voor het WK gravel, deden mee aan de Vélomédiane Claudy Criquiélion en reden door de prachtige Bohemen-streek.

Bestel de nieuwe Wieler Revue hier! Wil je de volgende Wieler Revue's nou op je deurmat willen ontvangen, dan kun je hier ook een abonnement afsluiten. Mis niets van het komende wielerseizoen!