HomeMateriaalDe verbluffende Garmin Edge 1030 Plus: bestel 'm nu!

De verbluffende Garmin Edge 1030 Plus: bestel ‘m nu!

Met Black Friday in aantocht kun je jezelf de Garmin Edge 1030 Plus cadeau doen! Of wellicht een leuk cadeautje voor iemand anders?

Met de Garmin Edge 1030 Plus ben je uitstekend voorbereid om aan je dagelijkse fietstocht te beginnen! Met een groot en duidelijk 3,5 inch kleurenscherm is deze nieuwste fietscomputer van Garmin dé ideale hulp voor wielrenners.

De opvolger van de eerdere Garmin Edge 1030 heeft een aantal in het oog springende verbeteringen. Zo zijn de gratis navigatiekaarten van over de hele wereld nu beschikbaar en kun je ook gebruik maken van de ingebouwde livetrack waardoor je vrienden en fietskameraden je altijd kunnen volgens als je er op je fiets op uit trekt.

Ook de navigatie is geavanceerd met turn-by-turn aanwijzingen en het touch-screen scherm is uiterst responsief en door het flinke scherm heb je geen enkele moeite om de navigatie goed te kunnen volgen. Een snelle processor en de herberekening van de route als je onverhoopt even mis- of omrijdt zijn indrukwekkend snel en nauwkeurig.

Climbpro

Een hele mooie extra functie is de Climbpro aangezien je daarmee precies kunt aflezen hoe de beklimming die je rijdt loopt, hoe lang je nog moet en hoe steil het wordt. Een perfecte mentale boost voor als je er doorheen lijkt te zitten. Houd je van overzicht en controle, dan is de Garmin Edge 1030 Plus echt wat voor jou.

Uiteraard is de smartphone-connectiviteit van hoog niveau en hoef je geen enkele melding of oproep, indien gewenst natuurlijk, te missen. Je prestatiegegevens kunnen worden bijgehouden met sensoren als GPS, Glonass, Galileo, een barometrische hoogtemeter, versnellingsmeter en een omgevingslichtsensor. De batterij heeft een indrukwekkende duur van maar liefst 24 uur. Daarmee kun je zeker een aantal ritten vooruit voordat hij weer aan de lader moet.

Alle mogelijke trainingsfuncties en online gegevenssynchronisatie is mogelijk en als je de fietskaarten vooraf even inlaad zul je een onbezorgde en veilige fietsrit tegemoet gaan. Zoals gezegd zijn LiveTrack en GroupTrack voor locatiedeling mogelijk en je wordt zelfs voorzien van de meest recente weer- en verkeersinformatie als je ritten aan het plannen bent.

Trainingssuggesties

Als je niet precies weet wat je moet doen om beter te worden geeft de Garmin Edge 1030 Plus ook work-out suggesties waarbij rekening wordt gehouden met jou en je trainingsniveau. Daarbij wordt uitgegaan van je huidige trainingsbelasting en je VO2 max. Na afloop krijg je automatisch een beoordeling zodat je kunt zien hoe effectief je training is geweest. En krijg je suggesties om het de volgende training nog beter te doen!

Klik HIER als je de Garmin Edge 1030 wilt bestellen!

Nu de winter eraan komt wordt goede, warme kleding tijdens je fietsritten ook steeds belangrijker. Bestel een winterbroek van Castelli of als je meer een downhiller bent, heeft Leatt de beste producten voor jou in de aanbieding. Klik HIER voor een overzicht van de zeer uitgebreide fietskledingcollectie. Alles wat je nodig hebt om de winter op de fiets te overleven is aanwezig!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met een commerciële partner

Ontvang onze nieuwsbrief

Geen update meer missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Laatste artikelen

🎥 Merlier wint al lopend strandrace Bredene nadat quad hem bijna omver rijdt

Het was opnieuw gezellig aan de Belgische kust. Nadat twee weken geleden twee mannen...

Thibau Nys na 19e plek: ‘Het gaat niet meer, er moet iets drastisch veranderen’

Het gaat van kwaad naar erger met Thibau Nys. In het begin van het...

18-jarig broertje Egan Bernal gaat koersen in Europa: ‘Egan is als een vader voor mij’

Ronald Bernal is klaar om de volgende stap in zijn carrière te zetten. De...

Eli Iserbyt pakt in wereldbekermanche Flamanville zesde zege van het seizoen

De Zwitser Kevin Kuhn dook als eerste het veld in en reed in de...

Meer zoals dit

Waarom rijdt het profpeloton nog niet massaal tubeless? Peter Kraaijvanger van Specialized legt uit

Voor ons nieuwe magazine (je bestelt het hierrrrr) liep verslaggever Tim Beck een dagje...

Rapha komt met wielershirt dat je ook binnenstebuiten kunt dragen (maar je betaalt ook voor twee…)

Rapha kennen we in het profpeloton als de kledingsponsor van EF Education-EasyPost en daarbuiten...

6 tips waarmee je je fiets in topconditie door de herfst en winter krijgt

Tot nu toe hebben we geen klagen over het weer dit najaar, maar feit is dat je niet aan natte wegen, plassen, modder en andere smerigheid ontkomt wanneer je het hele jaar doorfietst. Voor jezelf is fietsen in het naseizoen gezond, maar voor je fiets helaas iets minder. Toch is je fiets in topconditie door de winter krijgen niet heel moeilijk.