🎥 Mark Cavendish reageert gevat op 'fan' die hem op restaurant lastigvalt

Het is populaire renners vaak zelfs niet gegund om rustig op restaurant een hapje te eten zonder lastiggevallen te worden...

Mark Cavendish is op zijn 38e nog steeds razendpopulair. De Brit wordt door velen immers beschouwd als de grootste sprinter aller tijden. Die populariteit betekent helaas ook dat hij vaak af te rekenen krijgt met iets te enthousiaste fans.

Middelvinger

Dat heeft 'The Manx Express' onlangs mogen ondervinden toen hij samen met enkele vrienden op restaurant ging. Een fan had de topsprinter herkend en in plaats van hem zijn ding te laten doen, besloot die maar zijn smartphone boven te halen, Cavendish te filmen en voortdurend 'Mark!' te roepen.

Cavendish heeft aanvankelijk geen idee waar het geroep vandaan komt en eet rustiger verder. Na een tijdje merkt hij de lastige fan op en trakteert hij hem op een welgemeende middelvinger. De hilarische beelden kan u hieronder bekijken!

Nog een jaartje in het peloton

Cavendish is overigens, ondanks het feit dat hij in mei zijn pensioen aankondigde, nog niet van plan om te stoppen met koersen. Hij doet er nog één jaartje bij in het shirt van Astana en daar zit het Tourrecord ongetwijfeld voor iets tussen. Het afgelopen seizoen won hij de slotetappe in de Giro d'Italia.

Pelotonpraat
  • Foto: X/O País Do Ciclismo