📸 Oeps! Egan Bernal lekt per ongeluk nieuwe shirt INEOS Grenadiers

De winter is in aantocht en dat betekent dat het tijd is voor trainingskampen, ultieme transfers en de presentatie van de nieuwe outfits voor 2024!

Vuelta Espana 2023 - Stage-18

Decathlon-Ag2r La Mondiale beet vorige week de spits af. Vandaag is INEOS Grenadiers aan de beurt, alleen was het helemaal niet de bedoeling om de nieuwe shirts al te presenteren. Egan Bernal heeft zijn fans namelijk via een verhaal op Instagram per ongeluk een glimp laten opvangen van het nieuwe shirt.

Die trui heeft een opvallend design. De rode kleur wordt van links naar rechts steeds donker. Het blauw en oranje op de schouders en mouwen is er niet meer. Op het shirt is ook de nieuwe kledingsponsor GOBIK terug te vinden. Het afgelopen seizoen leverde het Belgische Bioracer de kledij van de Britse formatie.

De gelekte foto kan u hieronder terugvinden. Bernal heeft die overigens al weer verwijderd, maar de foto circuleert uiteraard als een lopend vuurtje op sociale media.

Foto: Instagram/eganbernal

Bernal heeft er trouwens een erg moeilijk seizoen opzitten. De Colombiaan timmert nog steeds aan zijn weg terug naar de top, nadat hij in januari 2022 aan hoge snelheid op een geparkeerde bus knalde. Zijn enige hoopgevende  uitslag is een 12e plek in de Dauphiné. In de Tour eindigde hij 36e in het eindklassement.

Nieuws
  • Photo: Luis Angel Gomez/SCA/Cor Vos © 2023