📸 Ineens heb je het: nieuwe shirtje van BORA-hansgrohe lijkt op een fles Cif...

Het is nieuwe shirtjestijd! BORA-hansgrohe vernieuwde en dat deed iemand denken aan een fles Cif. We moeten zeggen: het is op de een of andere manier heel accuraat.

In december maken veel ploegen de tenues voor het komende seizoen al bekend. Bij BORA-hansgrohe was het vorige week zover en zij slaan een nieuwe weg in. Het groen bleef, maar het rood werd ingeruild voor fluorescerend geel.

Cif

Als je het ons vraagt (of eigenlijk de redacteur die dit schrijft..) is het een verbetering ten opzichte van het tenue van vorig jaar. En het valt lekker op, ook niet onbelangrijk in een peloton.

Over opvallen gesproken... Een Twitteraar viel ook iets op aan het shirt. Of althans, zijn brein maakte een gek sprongetje, en die zijn vaak het leukst.

Dat is in dit geval ook zo, want het nieuwe shirt van BORA-hansgrohe deed hem denken aan... een fles Cif, het schoonmaakmiddel dat vroeger nog door het leven ging als Jif.

Hij vindt dat overigens niet per se slecht, zo schrijft hij bij zijn observatie. "Ik weet eindelijk waar dit shirtje me aan doet denken, en doet hoeft niks slechts te betekenen... Ze gaan de concurrentie opkuisen in 2024!"

Astana

Een shirt dat wat ons betreft ook wel wat schoonmaakmiddel kan gebruiken is dat van Astana. Het werd gisteren gepresenteerd en heeft weer dezelfde hemelsblauwe kleur als we gewend zijn, maar onderaan het shirt gebeurt opeens iets heel geks.

Pelotonpraat
  • Beeld: BORA-hansgrohe