🎥 Waaaaat?! Lorena Wiebes maakt spectaculaire salto van voetbaldoeltje in nieuwe SD Worx-shirt

Lorena Wiebes sprint als de snelste, maar in Parijs zou ze op de Spelen straks ook zo een plekje in het turnteam kunnen bemachtigen!

Gisteren werd het fraaie nieuwe shirtje van SD Worx gepresenteerd en de ploeg maakte tijdens het eerste trainingskamp in Spanje nog veel meer promomateriaal voor sociale media en andere media-uitingen.

Salto

De tijd dat er dan gewoon een foto wordt gemaakt van de renner of renster in het nieuwe shirtje voor op de gedrukte anischtkaart waar handtekeningen op kunnen worden gezet is wel echt definitief voorbij. De ploegen laten zich helemaal gaan in hun creativiteit.

En zo kwam het dat Lorena Wiebes op een Spaans strand bovenop een voetbaldoeltje belandde in haar nieuwe wielerkloffie. De Mijdrechtse balanceert op de lat van het doeltje en springt er dan met een fraaie salto vanaf.

Aan de landing moet nog even worden gewerkt om Epke Zonderland achterna te kunnen, maar gelukkig zorgt het Spaanse zand ervoor dat het allemaal goed gaat. Hieronder kun je de beelden zien.

En Wiebes postte op haar eigen Instagram ook nog een mooie still uit het filmpje (swipe naar de derde foto).

Multisportster Wiebes

Dat Wiebes die halsbrekende toeren uithaalt, is niet zo verwonderlijk want voor de sprintster zich helemaal op de fiets richtte deed ze aan turnen. De Zuid-Hollandse deed en doet ook nog aan kickboksen.

Daarnaast is ze op de fiets zelf ook multidisciplinair, want als het even kan pikt ze nog wat gravelwedstrijden mee; ze werd afgelopen najaar zelfs Europees kampioene in die discipline. Ook in het veld is ze regelmatig te zien, al is dat wel echt meer voor het plezier. Dit crossseizoen deed ze al mee aan de Nacht van Woerden en de Superprestige in Niel.

Pelotonpraat
  • Instagram Lorena Wiebes / SD Worx