📸 SD Worx presenteert gloednieuw kleurrijk shirt, Israel-Premier Tech in blauw en wit

December is de periode waarin teams hun nieuwe outfits onthullen. Maandag was het de beurt aan SD Worx en Israel-Premier Tech.

Tour de France Femmes stage 8 ITT

Aan de truitjes van SD Worx verandert niet veel. Die zijn nog steeds erg kleurrijk met paarse, roze en gele tinten die  mooi in elkaar overvloeien. Helaas voor de sponsors zal een deel van de rensters (waaronder speerpunten Demi Vollering en Lotte Kopecky) niet in die outfit te zien zijn. Bij SD Worx rijden namelijk heel wat nationale kampioenen en zelfs een wereldkampioene!

Kopecky is de regerende wereldkampioene en koerst in 2024 dan ook in de regenboogkleuren. Demi Vollering is dan weer de Nederlandse kampioene. Verder is Mischa Bredewold Europees kampioene, Blanka Vas Hongaars kampioene, Christine Majerus Luxemburgs kampioene en Marlen Reusser Zwitsers kampioene. Hoe hun shirts er zullen uitzien is voorlopig nog een geheim.

Bij Israel-Premier Tech is het vleugje roze op de truitjes verdwenen. De shirts bevatten nu verschillende blauwtinten en de rechtermouw is wit. "Het contrast tussen het wit en de heldere blauwe mouwen zal voor extra zichtbaarheid zorgen in het peloton", klinkt het.

Andere opvallende wijzigingen in het peloton zijn de outfits van BORA-hansgrohe die volgend jaar groen en geel kleuren, AG2R-Citroën (volgend jaar DECATHLON AG2R LA MONDIALE) dat afscheid neemt van het iconische bruin en Bahrain Victorious, dat voor een compleet nieuwe look gaat.

Achtergrond
  • Photo: Rafa Gomez/SCA/Cor Vos © 2023