Grote uitverkoop bij Specialized: honderden fietsen en kledingstukken tot -65%!

Wie op zoek is naar een degelijke nieuwe fiets, accessoires of kledij moet vlug even een kijkje nemen op de webshop van Specialized.

Specialized

De temperaturen van de voorbije dagen doen het tegendeel vermoeden, maar de winter is wel degelijk voorbij. Met de lente in aantocht halen veel mooiweerfietsers hun bolide van zolder en wordt het ook weer drukker in de fietswinkels.

Wie dringend een nieuwe fiets nodig heeft, of zijn/haar eerste fiets wil kopen, kan op dit moment een koopje doen bij Specialized. De Amerikaanse fietsconstructeur biedt kortingen tot maar liefst -65% aan op honderden fietsen, accessoires en kledingstukken.

De leverancier van Soudal Quick-Step, BORA-hansgrohe en SD Worx-Protime blijkt vooral een overstock aan full suspension en elektrische mountainbikes te hebben. Zo is de S-Works Epic EVO (het topmodel waar de profmountainbikers mee rijden) afgeprijsd van 12.000 naar 7000 euro!

Ook de minder kapitaalkrachtigen komen aan hun trekken. De Specialized Chisel koop je nu voor voor 1600 in plaats van 2000 euro. Op dure en goedkope schoenen en truitjes lopen de kortingen op tot 50%. Hier is de link naar de uitverkoop op de webshop.

Materiaal
  • Cor Vos