Nu in de winkel: Wieler Revue #10 Jaaroverzicht

De laatste Wieler Revue van het jaar ligt nu in de winkels! In dit nummer, het jaaroverzicht, blikken we logischerwijs terug op het wielerjaar 2019. Wat kun je verwachten? Nou, analyses, interviews met hoofdrolspelers en natuurlijk de statistieken!
Wieler Revue

2019 was je haar waarin de aanval loonde. Dat geldt zeker voor Annemiek van Vleuten. In 2019 was ze beter dan ooit. We spraken met haar over haar comeback en die onvergetelijke aanval op het WK. Bauke Mollema, een andere rasaanvaller, pakte op de valreep nog een monument mee. Hoog tijd voor een interview dus! Verder nog interviews met geletruidrager Mike Teunissen en wielercommentator Michel Wuyts.

Verder analyseerden we het wielerjaar met Michael Boogerd, Thijs Zonneveld, Danny Nelissen, Merijn Zeeman en Michel Wuyts. Daarnaast deelden we de awards over 2019 uit, zetten we de 7 belangrijkste oranje momenten op een rijtje en doken we in de statistieken van 2019. Tot slot nog een in memoriam van Bjorg Lambrecht, het veel te jong overleden wielertalent uit België.

Je vindt het jaaroverzicht nu in de winkel, of bestel 'm hier!

Laatste nieuws