COBI: Futuristische alleskunner

COBI: Futuristische alleskunner

iCradle lanceert de COBI, een apparaat voor op je fiets dat je licht, GPS, ritgegevens en nog veel meer bijhoudt. Middels Kickstarter hoopt ontwikkelaar Andreas Gahlert het project te kunnen financieren. Op 1 januari 2015 dient er 100.000 dollar bij elkaar geraapt te zijn om in productie te kunnen gaan. Op dit moment is meer dan één derde van dat bedrag binnen.

,,Ik hou van fietsen. Vanuit die passie heb ik dit bedrijf opgericht en alles in één product samengevoegd", zo licht Gahlert toe. Het apparaat is multifunctioneel en is compatibel met veel verschillende apps, zo kun je onder meer Spotify en Google fit laten werken op de COBI. Daarnaast geeft de COBI je alle informatie over je huidige rit. Denk daarbij aan je hartslag, hoogtemeters, snelheid en afstand. Laat je navigeren naar een bepaald adres of bekijk live het weerbericht. Een geïntegreerde batterij laadt je telefoon op terwijl je fietst. Wat dat geheel nog afmaakt is de toevoeging van een voor- achterlicht, voorzien van een speciaal remlicht, en richtingaanwijzers.

De COBI is geschikt voor de racefiets, MTB, stadsfiets of E-bike. Als je op Kickstarter 159 dollar over hebt voor dit futuristische apparaat, kun je in mei een pakketje van iCradle verwachten.

Kickstarter: COBI