Woensdag in de winkel: een bijzondere Wieler Revue Zomerspecial

Corona zorgt ervoor dat er voorlopig niet gekoerst wordt, maar dat betekent natuurlijk niet dat er geen mooie verhalen te vertellen zijn. Woensdag komt er daarom 'gewoon' een nieuwe Wieler Revue. Een bijzonder nummer over een bijzondere periode en (nu er voorlopig geen Giro is) met veel liefde voor Italië.

Woensdag in de winkel: een bijzondere Wieler Revue Zomerspecial

Noem het een zomerspecial, noem het een corona-editie... Bijzondere tijden vragen om een bijzondere Wieler Revue. Vanaf woensdag ligt hij in het schap of bij je op de mat. Met natuurlijk de nodige aandacht voor de coronacrisis. Wereldkampioen Mads Pedersen vertelt hoe het voelt om die regenboogtrui niet te kunnen tonen en we spraken met Bob van Oosterhout, sportmarketeer van beroep, over de gevolgen van de coronacrisis voor het wielrennen.

Geen Giro, wel veel Italië

Normaal gesproken zaten we nu met z'n allen naar de Giro te kijken. Dat feestje gaat (voorlopig) helaas niet door, maar met ons nummer waant u zich helemaal in Italië. Pieter Weening, Jean Paul van Poppel, Jeroen Blijlevens en Gerben Karstens vertellen over hun successen in de laars, we hebben een fijn interview met Jos van Emden over zijn liefde voor het land en we gaan terug in de tijd, naar Gino Bartali en Wim van Est. Verder spraken we met Erik Breukink, doen we verslag van de Maratona des Dolomites en vertellen we je welke klimmen je absoluut moet hebben gedaan in Italië.

Puzzels, quiz en crisis in het damespeloton.

De coronacrisis zorgt voor verdeeldheid in het damespeloton. Loes Gunnewijk, Iris Slappendel en Lucinda Brand leggen voor ons de vinger op de zere plek. En om u het nodige vermaak te bieden, hebben we ook nog een paar pagina's puzzels en een 'raad de renner' quiz in het nummer gestopt. En ja, daar kunt u prijzen mee winnen!

Kortom, ga woensdag voor uw brievenbus liggen of ren naar de winkel!

Magazine
  • Cor Vos