Groenewegen: 'Kan de woorden niet beschrijven hoe erg ik het vind'

Dylan Groenewegen heeft op Twitter gereageerd op de verschrikkelijke valpartij waar hij en Fabio Jakobsen betrokken bij raakten. De sprinter van Jumbo-Visma zegt dat hij wat er gebeurd is verschrikkelijk vind en dat hij de woorden niet kan vinden om te beschrijven hoe erg hij het vindt.
Groenewegen: 'Kan de woorden niet vinden om te beschrijven hoe erg ik het vind'

Gisteren ging het tijdens de openingsrit van de Ronde van Polen gruwelijk mis, toen Groenewegen de deur dichtgooide bij Jakobsen. De Nederlands kampioen van Deceuninck-Quickstep werd met hoge in de hekken gekatapulteerd en raakte zwaargewond. Gisteren bood Groenewegens ploeg Jumbo-Visma al haar excuses aan en beloofden ze met een statement te komen.

Groenewegen is behoorlijk geschokt van het gebeuren, zo blijkt uit zijn woorden. "Ik vind het verschrikkelijk wat er gisteren gebeurd is", begint Groenewegen zijn statement. "Ik kan de woorden niet vinden om te beschrijven hoe erg ik het vind voor Fabio en anderen die zijn gevallen of geraakt. Op dit moment is vooral de gezondheid van Fabio het allerbelangrijkste. Ik denk aan hem, constant."

  • Deceuninck-Quick Step
  • Team Jumbo-Visma
  • Fabio Jakobsen
  • Dylan Groenewegen

Laatste nieuws