Bieden maar! Jumbo-Visma veilt hele rits speciale Bianchi's (o.a. van Roglic, Dumoulin en Van Aert)

Je zult er wel diepe zakken voor moeten hebben...
primoz roglic

Team Jumbo-Visma neemt na 6 jaar afscheid van Bianchi als fietsenleverancier om het vanaf komend seizoen op ook zeer fraaie Cervélo's te proberen (zie hier hoe die er precies uitziet). Maar die heerlijke celeste Bianchi's worden gelukkig niet bij het grofvuil gezet.

Onder het mom van Continue The Ride veilt de ploeg vanaf vandaag de oude fietsen op de website Catawiki. Het zijn daadwerkelijk de fietsen waar Tom Dumoulin en consorten op reden toen ze succesen boekten. Zo is op dit moment de fiets waar Primoz Roglic de Vuelta op won het topstuk van de veiling; de Bianchi Oltre van de Sloveen staat op dit moment op 7000 euro.

Je kunt op de site ook terecht voor onder andere tijdritfietsen van Tom Dumoulin en Wout van Aert. Van de Belg is ook de wegfiets te krijgen als je er genoeg op biedt (op moment van schrijven is-ie in je bezit voor 5.500 euro. Andere fietsen die op de veilingpagina staan: de fiets waarop Mike Teunissen in 2019 de gele trui in de Tour veroverde, een carbonnen ros van Robert Gesink, de zwarte klimfiets van Steven Kruijswijk,...

Het is te veel om op te noemen. Je zult wel diepe zakken moeten hebben, want op moment van schrijven is de tijdritfiets van Jos van Emden de 'goedkoopste' fiets voor het lieve bedrag van 1650 euro. De veiling loopt nog tot en met 27 december. Hier kun je alle items bekijken - en bieden! Als de fiets eenmaal van jou is, krijg je er een echtheidscertificaat en een gepersonaliseerde campagneposter bij.

Een screenshot van de veiling

Laatste nieuws