Androni Giocatolli-Sidermec presenteert weer een heerlijk shirt vol met sponsors

Toch de afgelopen jaren wel hét cultshirt van het peloton (de eend van EF daargelaten dan..), en ook in 2021 stellen ze niet teleur.
androni giocatolli-sidermec

Al sinds 1996 is de Italiaanse manager Gianni Savio met een profploeg actief in het peloton. De laatste jaren (vanaf 2018) een ProTeam onder de noemer van de naamsponsoren Androni Giacatolli-Sidermec. Maar het speeldgoedmerk (Androni Giocatolli) en het metaalverwerkingsbedrijf (Siedermec) zijn bij lange na niet de enige sponsoren die zich aan de ploeg van Savio hebben verbonden.

En zo presenteert de ploeg eigenlijk ieder jaar weer een shirt vol met (sub)sponsoren. Shirt vol? Geen probleem, op de broek is ook nog ruimte zat! We hebben geprobeerd te tellen en komen tot zeker 15 sponsoren die de voorkant van het shirt, de achterkant van het shirtje en de broek sieren.

Sieren? Jazeker, want dit is hartstikke cult natuurlijk. Bovendien is het slim bekeken van Savio, want met de vele subsponsoren is het voortbestaan van z'n ploeg moeilijker in gevaar te brengen, hetgeen hij ook daadwerkelijk bewijst sinds 1996. In het verleden reden onder andere Davide Rebellin en Michele Scarponi in dienst van Savio. Komend seizoen mogen onder andere Eduardo Sepulveda (komt van Movistar) en de Zwitser Simon Pellaud als prachtige rijdende reclamezuil rondrijden.

Hier zie je het heerlijke tenue voor 2021 vanuit alle hoeken en standen

Beeld: Androni Giacatolli-Sidermec
Beeld: Androni Giacatolli-Sidermec

Laatste nieuws