Fabio Jakobsen na Ronde van Turkije: 'Dit is alleen nog maar het begin'

Na ruim acht maanden maakte Fabio Jakobsen zijn rentree in de Ronde van Turkije. Met vier keer ritwinst voor zijn ploegmaat Mark Cavendish was het om meerdere redenen een geslaagde comeback. Jakobsen kijkt alweer vooruit.
Fabio Jakobsen na Ronde van Turkije: 'Dit is alleen nog maar het begin'

De eerste wedstrijd die hij na ruime tijd van afwezigheid reed, reed Fabio Jakobsen keurig uit. Hij sprintte nog niet mee, maar hij liet zich meerdere keren zien aan kop van het peloton, in dienst van Mark Cavendish die uiteindelijk vier etappe's wist te winnen.

"De eerste acht dagen koersen na acht maanden", schrijft Jakobsen op Instagram. "We gaan naar huis met vier etappezeges voor de Wolfpack. Het was nooit mogelijk geweest zonder de steun van de mensen die er de afgelopen maanden voor me waren geweest."

"Er staan misschien maar 6 mannen op deze foto", zegt hij over de foto die hij plaatst. "Maar deze foto vertegenwoordigt veel meer mannen en vrouwen. Dit is een overwinning voor jullie, degenen die mijn revalidatie en comeback hebben ondersteund. Bedankt allemaal. Dit is nog maar het begin. Ik kijk nu al uit naar de volgende koersen."

  • Fabio Jakobsen

Laatste nieuws