Dit is de muziek waar de renners van Jumbo-Visma naar luisteren

Geen Snollebollekes bij Jumbo-Visma...

jumbo-visma
  • Afbeelding van Team Jumbo-Visma Team Jumbo-Visma

Jumbo-Visma heeft een Spotify-playlist openbaar gemaakt met de titel 'Team Jumbo-Visma On The Road'. Een lijst met 63 nummers samengesteld door de renners van het World Team.

Waar andere wielerteams die zo'n playlist publiceren vooral kiezen voor het betere stampwerk (zo gaan Nibali en co lekker van links naar rechts op Snollebollekes in de bus), daar blijken de mannen van Jumbo-Visma toch een iets betere muzieksmaak te hebben (met alle respect voor Snollebollekes natuurlijk..)

En ze schuwen het wat hardere gitaarwerk ook niet: zo staat ACDC bijvoorbeeld in de playlist. Andere artiesten die het tot het lijstje schopten: Franz Ferdinand, The Kooks, The Black Keys, Muse, Queens Of The Stone Age, Red Hot Chili Peppers en The Highwaymen (Johnny Cash, Willie Nelson e.a.) met hun schitterende nummer Highwaymen.

Maar ook Two Brothers On The Fourth Floor zijn present, net als de ultieme technoklassieker Born Slippy van Underworld. Check hieronder het toch wel heel fijne lijstje (mening redacteur..)!