Stem de mannen van Tour de Tietema naar een Gouden Televizierring

Dat verdienen ze wel toch, na hun akkefietje met de ASO? Lees in het artikel hoe je kunt stemmen!

bas tietema

Dat Bas Tietema, Devin van der Wiel en Josse Wester met het YouTube-kanaal Tour de Tietema de wielersport op een leuke manier bij een nieuwe groep mensen (jongeren en mensen die misschien niet elke rollend wiel bij Michel en José op Sporza kijken) is ook bij de organisatie van de Gouden Televizierring niet onopgemerkt gebleven.

Met hun webserie Giro di Tietema, waarin ze gelijktijdig met de Giro d'Italia net zoveel kilometers aflegden als de profrenners, maar dan van Italië naar Nederland, zijn ze genomineerd voor Beste Online Videoserie.

In de Tour kregen ze het aan de stok met de ASO omdat ze volgens de Franse organisatie achter de Tour de France de rechten overtraden in video's waarin Max Walscheid onder andere een wheelie deed van 174 meter. Na dat akkefietje kunnen ze wel een steuntje in de rug gebruiken toch? Dus stem hierrrrrr en help ze aan de Televizierring! (Nadat je op een aantal andere categorieën hebt gestemd, kom je uiteindelijk uit bij die waarin Tietema en z'n vrienden zijn genomineerd..)

Pelotonpraat
  • Instagram Bas Tietema