Grappig beeld: lolbroek Toms Skujins hangt aan de gewichten in tijdritpak (en met tijdrithelm op)

Ook aero tijdens de krachttraining...

toms skujins
  • Toms Skujins Toms Skujins

Dat Toms Skuijins een grappenmaker is in het peloton wisten we al toen hij in antwoord op een vraag op Twitter beantwoordde wat Mathieu van der Poel en Wout van Aert nu tegen elkaar zeiden op die ene veelbesproken foto uit de Tour waarin ze even een babbeltje met elkaar maken en lachen.

Nu steelt de Lets kampioen van Trek-Segefredo andermaal de show op social media. Tegenwoordig doen wielrenners namelijk ook aan krachttraining (met name om de core stability te verbeteren).

Toms Skujins pakte dat op geheel eigen wijze aan, want de ploeggenoot van Bauke Mollema en Antwan Tolhoek is zo dol op z'n kampioenspakje in de nationale kleuren van z'n land dat hij ze ook voor de krachttraining had aangetrokken. Boven het snelpak draagt hij ook nog z'n tijdrithelm - alleen het vizier heeft hij er niet opgezet...

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.