Vrouwenploeg Canyon//SRAM steelt wederom de show: komend seizoen andermaal in fantastisch tenue!

Als je van kleurtjes houdt tenminste... (maar wij houden ervan)

canyon//sram

Toegegeven, we zijn niet over alle nieuwe tenues even positief, maar we vinden het altijd mooi als teams hun nek durven uit te steken en met een gewaagd ontwerp komen. In het geval van bijvoorbeeld BORA-hansgrohe pakt dat wat ons betreft niet helemaal goed uit, maar een A for effort, zoals ze dan in Amerika zeggen.

Die krijgt de World Tour-vrouwenploeg van Canyon//SRAM ook, maar ook voor het shirt zelf krijgt de ploeg al jaren lof (van ons tenminste. En dus keken we weer enorm uit naar wat de ploeg dit seizoen op modegebied uit de hoge hoed toverde.

Andermaal stelde de ploeg van Katarzyna Niewiadoma, Lisa Klein en de Nederlandse aanwinst Pauliena Rooijakkers niet teleur. De dames mogen dit seizoen rijden in een shirt dat wederom van het scherm spat. Hieronder zie je er verscheidene foto's van - let vooral ook op de fraaie bijpassende fiets die Pauliena Rooijakkers ons laat zien!

Het shirtje heeft als naam Astral Burn meegekregen. Als uitleg bij het tenue zegt het team dat het de chaos der elementen uit het universum moet voorstellen, en daar kunnen we ons wel wat bij voorstellen!

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.

Pelotonpraat
  • Canyon-SRAM