Mooi beeld: jonge fans met door oma gebreide Van Aert-poppen langs de weg in de Omloop 

Als hier je hart niet van smelt, weten we het ook niet meer.

wout van aert
  • Afbeelding van Wout van Aert Wout van Aert

Wout van Aert was gisteren de grote favoriet voor de opening van het Vlaamse wielerjaar en maakte dat meer dan waar. Met een demarrage vlak voor de Bosberg en een sterke solo kwam de kopman van Jumbo-Visma alleen over de meet in Ninove. Misschien was dat wel dankzij de hulp van twee bijzondere talismannen.

Want in de fanshop van Jumbo-Visma kun je van alles kopen, van speciale Jumbo-Visma-koffie tot rompertjes van de ploeg, maar er kan toch niets op tegen ambachtelijk gemaakte producten.

Wielerjournaliste kwam gisteren op de Leberg jonge fans van Wout van Aert tegen op de Leberg en die hadden naast een pet en Tour-shirtje van Jumbo-Visma wel twee heel bijzondere poppen bij zich: speciaal door oma gebreide Wout van Aert-poppen.

Misschien kan Jumbo-Visma de oma van deze twee geluksvogels wel zo ver krijgen dat ze er veel meer gaat breien en je ze alsnog kan kopen, want het zijn werkelijk prachtige exemplaren!

Op de hoogte blijven van al het wielernieuws, de achtergronden en de randzaken van het peloton? Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter!

Daarnaast zijn we natuurlijk ook in geprinte versie te vinden in de kiosk, met veel uitgebreidere verhalen om heerlijk op de bank te lezen in de loze uurtjes van de koers.