Tadej Pogacar, Mathieu van der Poel, Wout van Aert en veel meer, onze Tourspecial ligt nu in de winkel! 

Een musthave voor deze zomer. Nu in de supermarkt/boekhandel en online te bestellen!

wieler revue

Schakelen, van roze naar geel! Nu de Giro is afgelopen kunnen we ons vol overgave storten op de Tour de France. Over precies een maand begint-ie alweer.

En dus ligt ook onze gele bijbel weer in de winkel (of in de digitale winkel; je bestelt 'm hierrrrr): de Tourspecial met daarin alle informatie over de Tour op het gebied van het parkoers, maar natuurlijk ook interviews, reportages en beschouwingen met en van de hoofdrolspelers.

In de 212 pagina's dikke gids komen onder andere Wout van Aert (hij vertelt waarom die vergelijking met Mathieu van der Poel nu wel eens klaar is) en Fabio Jakobsen uitgebreid aan het woord. Ook is er ruim baan voor het verrassende levensverhaal van de zeer open Amerikaan Neilson Powless.

Daarnaast spreken we met de makers van de Netflix-docuserie over Movistar, is er uiteraard aandacht voor de eerste Tour de France voor vrouwen (we spreken koersdirectrice en vrouw van Julian Alaphilippe Marion Rousse) en laten we je middels een mooie repo kennismaken met het parkoers in Denemarken.

Kopen dus die gids!