Eerste huwelijkstest doorstaan! Fabio en Delore Jakobsen winnen samen MTB-wedstrijd op Curaçao

Liefde is... samen fietsen in het geval van Fabio en Delore Jakobsen! En hard ook, want op huwelijksreis wonnen ze een loeizware MTB-race.

Fabio Jakobsen en Delore Stougje stapten onlangs in het huwelijksbootje - opvallend genoeg deden ze dat overigens op dezelfde dag als Dylan Groenewegen en zijn Nine.

Of ja, huwelijksbootje... Misschien is het in het geval van Fabio en Delore Jakobsen wel een huwelijksfiets. Een mountainbike om precies te zijn. Want voor het kersverse stel is er geen huwelijksreis waarbij ze alleen maar lui op het strand liggen.

In een eerdere Instagram-post noemde Jakobsen zijn aanwezigheid op Curaçao al een 'Honeymoon trainingcamp', want Jakobsen moet natuurlijk ook alweer een beetje trainen voor het komende seizoen.

Getraind werd er... Jakobsen deed namelijk met z'n kersverse vrouw mee aan de Kärcher Duo Extreme, een zware mountainbikewedstrijd over 70 kilometer die in koppels verreden wordt. En Fabio en Delore wonnen in de mixed categorie, zo schrijft hij op Instagram bij een foto waarop het lijkt alsof ze net de cross in Overijse hebben gereden, qua modder.

"Huwelijkstest geslaagd! Onder zware condities hebben we gewonnen in de mixed race", schrijft hij bij de foto.

Dat Jakobsen hard kan fietsen weten we, maar dat ze wedstrijd wonnen is eigenlijk ook geen verrassing, want Delore is ook een fervent fietster. Ze was jarenlang actief bij de topamateurs in Nederland. Haar zus Chanella Stougje reed vier seizoenen voor profploeg Parkhotel Valkenburg.

Pelotonpraat
  • Beeld: Instagram Fabio Jakobsen