🎥 Wielrenners doen op grappige wijze andere sporten na (en met name voetbal is zeer treffend..)

Hoe doe je andere sporten na met een fiets? Deze Instagrammers slagen er goed in, vooral met het voetbal...

Tijdens het offseason hebben wielrenners wat tijd voor andere dingen, maar de liefde voor de fiets blijft toch ook altijd. Dat namen de Instagrammers Calirado Kid en Unpro Kyle in onderstaand filmpje behoorlijk letterlijk.

Voetbal op de hak

Ze blijven wel op de fiets bezig, maar beelden daarop andere sporten uit. Het zijn Amerikanen dus ze geven hun kijk op de grote Amerikaanse sporten, maar uiteraard passeert ook Koning Voetbal de revue. Met die sport, of met name de beoefenaars ervan, steken ze toch behoorlijk de draak..

In het leuke filmpje zijn ook nog andere sporten te zien die ze op geheel eigen wijze imiteren, maar wat ons betreft steekt voetbal er toch echt wel bovenuit...

Wielrenners met voetbalverleden

Overigens zijn er genoeg wielrenners en wielrenners en wielrensters met een voetbalverleden. We maakten al een opstelling met een team waar onder andere Mathieu van der Poel speelt. Uiteraard heeft ook oud-PSV'er en Anderlecht-speler Remco Evenepoel een plekje in het team. Maar er zitten toch ook enkele verrassingen bij.

En het is een inclusief team, want we stellen ook vrouwen op, bijvoorbeeld het koersende nichtje van Ronald Waterreus, maar natuurlijk ook Fem van Empel, die lange tijd voetbalde.