Bestel hier de megadikke Wieler Revue Seizoenspecial 2023!

Het wegseizoen kan pas echt beginnen als onze ontzettend dikke en mooie seizoenspecial er is! Nou, die is er bijna. Vanaf 17 februari in de winkel maar nu al online te bestellen!

Mathieu van der Poel en Wout van Aert hebben ons een prachtig slotstuk van het veldritseizoen geschonken, maar nu is het tijd om ons weer op het wegseizoen te focussen.

De renners hebben hun eerste wedstrijden alweer achter de rug en ook bij de redactie van Wieler Revue zitten we allesbehalve stil. We houden je online op de hoogte, maar we zijn er ook met ons jaarlijkse paradepaardje: de Seizoenspecial.

Aangezien je iets langer hebt moeten wachten dan normaal hebben we speciale korting voor je! HIERRRRRR  bestel je de superdikke seizoengids en je bent klaar voor een prachtig nieuw wielerjaar.

Mooier en dikker dan ooit, al zeggen we het zelf. Liefst 212 pagina's wielerplezier met alle ploegen, World Teams en Pro Teams – en uiteraard uitgebreid aandacht voor de keur aan vrouwenploegen. Tevens vind je de gehele koerskalender in de special.

Daarnaast hebben we natuurlijk ook weer fijne reportages (onder andere Drenthe200) en interviews met iedereen die er toe doet in de wielerwereld (onder andere Mathieu van der Poel, Tadej Pogacar en wereldkampioen Remco Evenepoel).

Magazine
  • Beeld: Wieler Revue